AQUA ONE 435 FISHING

aqua_one_fishing
AQUA ONE 435 FISHING

Ovo je verzija modela Aqua one 435, dizajnirana specijalno za ribolov. Posebno je popularan u Severnoj Evropi, gde je voda hladna, pa je pruža mnogo bolju zaštitu od hladne vode nego kajaci na kojima se sedi - " sit on top". Oblik korita je kao i kod osnovnog modela, i zbog svog oblika, veoma je stabilan i efikasan. Odlično se ponaša na vodi, pa dozvoljava ribolovcu da dođe i do najnepristupačnijih mesta za pecanje.

Na osnovu iskustava i preporuka kupaca, unapređen je kalup za ovaj čamac ( specijalna "Camo Inn" tehnologija ). Korito je bele boje - kao stomak ribe, dok je specijalna šara umetnuta pre završnog providnog gel sloja, i ona je unikatna za svaki čamac. Završni providni gel sloj čini čamac dugotrajnijim i štiti ga da ne izbledi. Opremljen je sa dve ručke za nošenje - jednu na pramcu i jednu sa zadnje strane čamca.

Ovaj čamac opremljen je sa malim  vodootpornim prostorom za odlaganje stvari za ribolov - ispred useda, kao i standardnim prostorom za odlaganje stvari iza useda. Sedište i naslon za leđa su anatomski oblikovani od specijalne pene koja ih čini izuzetno udobnim.

Dužina: 4350 mm

Širina: 680 mm

Težina za standardnu verziju: composite D/P - 19 kg, composite D/K - 17,5 kg, composite C/K - 16 kg

Kapacitet: L 105  + 2 L

Dimenzije useda (mm): external 840 x 410, internal 940 x 470, spraydeck size L

STER flip off :Opciono

Oslonac za noge: Opciono

Decklines: Standardno

Ručke: Standardno

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − one =