O nama

Kayak House doo, Serbia

     Kayak House doo je firma koja se bavi proizvodnjom, uvozom i prometom, primarno sportskih i rekreativnih čamaca (kajak, kanu, sup daske i sl.) kao i sve ostale potrebne dodatne opreme za sportove na vodi. Ovlašćeni smo zastupnik i distributer za Srbiju i šire, vodećih svetskih brendova, kao što su: Nelo mar kayaks, Bracsa sport, Dansprint ergometers, Aquarius, Feelfree kayaks, Epic kayaks...

  U okviru naše firme, postoji i deo koji se bavi organizovanjem obuke, rekreativnog veslanja, rentiranjem kajaka, kao i organizovanjem popularnih "team building" radionica u prirodi i na vodi. 

   Takođe, imamo i formiran savetodavni "Kayak House" tim, na koji smo veoma ponosni, jer su članovi uvek spremni da vas saslušaju i zahvaljujući svom višedecenijskom iskustvu profesionalnih sportista, trenera i organizatora događaja na vodi, pronađu najbolje rešenje za vas, bilo po pitanju izbora opreme, upućivanja u sport ili kreiranja događaja za vas. 

      U sklopu naše firme, radi i prodavnica "PEDALEROS SHOP" koja se nalazi u Novom Sadu, Sunčani Kej 13, gde možete dobiti sve informacija, videti, probati ili kupiti nešto od čamaca ili opreme u ponudi.